Nu geopend! 0882424611 Mail ons

Notaris in Amsterdam

Ben je op zoek naar een notaris in Amsterdam? Bij DeGoedkoopsteNotaris.nl vind je een overzicht van alle notarissen in Amsterdam. Kies de akte die je nodig hebt en de tarieven per notariskantoor worden getoond. 

Naast de tarieven kun je zien hoe de notaris wordt beoordeeld door zijn klanten. Op basis van de tarieven en de beoordelingen kan jij een keuze maken welke notaris het beste bij jou past. Vraag gratis een offerte aan en de notaris zal contact met je opnemen. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een notaris in Amsterdam? 

  • De prijzen kunnen enorm verschillen per notaris. Dit komt omdat de notarissen hun eigen tarieven mogen bepalen. Vergelijk daarom altijd eerst de tarieven van de notarissen voordat je een keuze maakt. Wij hebben deze notaristarieven voor je verzameld.
  • De wijze waarop een prijs is samengesteld verschilt per notaris. Soms wordt er gewerkt met een vast bedrag, maar een notaris kan ook werken met een uurtarief. 
  • De voorwaarden verschillen per notaris. Voordat je een keuze maakt is het ook verstandig te letten op de voorwaarden van de notaris. Zo kan je uiteindelijk veel kosten besparen. 
  • De tarieven bij ons op de website staan zijn voor de gebruikelijke werkzaamheden en inclusief bijkomende kosten zoals BTW, Kadastrale recherche, Kadastrale inschrijving, verplichte inzage GBA/VIS/FIS en administratiekosten. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Lees meer over: Algemeen

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344