Open van 09:00 tot 17:30 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Kosten hypotheek- en leveringsakte

Op het moment dat jij een huis gaat kopen komen daar onverwachte kosten bij. Waar je rekening mee moet houden zijn de makelaarskosten, kosten voor een taxatierapport, de kosten voor de verhuizing, om nog maar te zwijgen over de overdrachtsbelasting. Daar komen ook de kosten bij voor een notaris. Als kopende partij mag jij een notaris kiezen en daar kun je nu juist op besparen. Door goed te vergelijken op onze site, kun je zo honderden euro's besparen op je notariskosten. De tarieven voor een hypotheek- en leveringsakte beginnen bij zo'n 700 euro en lopen op tot meer dan 1900 euro bij de duurste notaris. Vergelijken is dus besparen!

Waarom verschillen notaristarieven voor een hypotheek- en leveringsakte?

De notarissen kunnen hun eigen tarieven bepalen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor een hypotheek- en leveringsakte dan een andere notaris. 'Is die goedkope notaris dan ook slechter?' vragen veel mensen zich af. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een mooie ristretto of latte machiatto. Zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen van andere gebruikers over de notaris. 

Tips bij het vergelijken van notarissen

Als je ervoor kiest om naar een notaris iets verder uit jouw buurt te zoeken kan het zijn dat deze lagere tarieven hanteert. Op onze website kun je eenvoudig de straal waarin je naar notarissen zoekt aanpassen. Zo kom je wellicht nog voordeligere notarissen tegen. 

Op onze website vind je zo'n 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van jouw keuze hebben ervaren. Zo kom je niet voor verassingen te staan. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344