Open van 09:00 tot 21:00 0882424611 Mail ons
Hand met pen

Kosten oversluiten hypotheek

Op zoek naar de kosten voor het oversluiten van een hypotheek? Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je de tarieven van de verschillende notariskantoren bij jou uit de buurt met elkaar vergelijken. 

De kosten voor het oversluiten van een hypotheek liggen tussen de € 480,- tot € 1080,-  De kosten lopen dus behoorlijk uiteen. Dat komt omdat notarissen zelf de tarieven bepalen. Zo betaal je dus bij de ene notaris veel meer dan bij de ander. 

Besparen op je kosten voor het oversluiten van een hypotheek

Doordat de kosten zo uiteenlopen willen wij daarin graag transparantie bieden en dat doen we met ons vergelijkingssysteem. Door het vergelijken van notaris kosten kan je besparen op de kosten voor het oversluiten van een hypotheek Het gaat al snel om honderden euro's.

Hoe werkt het?

Vul je woonplaats in en de reden waarom je een notaris zoekt en wij laten je de goedkoopste notarissen bij jouw in de buurt zien. Wij vergelijken niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteitsscores en plaats. In het vergelijken zijn we onafhankelijk. De kwaliteitsscores worden door eerdere klanten gegeven en helpen bij kiezen van een geschikte notaris. 

Tips:

  • Vergroot de zoekstraal. Het loont soms om wat verder te reizen.
  • Bereken hoeveel je kunt besparen met je hypotheek oversluiten op Hypotheek24.nl.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344