Nu geopend! 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Kosten leveringsakte

Als je een huis koopt, zal je versteld staan van de vele kosten die je moet maken. Denk hierbij aan makelaarskosten, kosten voor een taxatierapport, de kosten voor de verhuizing, om nog maar te zwijgen over de overdrachtsbelasting. Ook voor de notaris zal je kosten moeten maken. Maar daar zit nou juist de grootste bespaarmogelijkheid. Als kopende partij kies jij de notaris namelijk zelf! En door goed te vergelijken op onze site, kun je zo honderden euro’s besparen op je notariskosten. 

Waarom verschillen notaristarieven voor leveringsakten?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat die ene notaris een stuk duurder is voor een leveringsakte dan de andere notaris. ‘Is die goedkope notaris dan ook slechter?’ vragen veel mensen zich af. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een mooie ristretto of latte machiatto. Zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen van andere gebruikers over de notaris.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen door iets verder uit jouw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kan je eenvoudig de straal waarin je naar notarissen zoekt aanpassen. Zo kom je wellicht nog voordeligere notarissen tegen.

Op onze website vind je zo'n 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even goed te kijken hoe anderen de service van de notaris van jouw keuze hebben ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344