Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug
Hand met pen

Legalisatie handtekening

Een legalisatie van handtekening wordt vaak gevraagd door instanties voor officiële documenten of aktes. Hiervoor is het belangrijk dat de handtekening die je zet, ook echt door jou is gezet. Om daar zeker van te zijn, kan gevraagd worden je handtekening te legaliseren bij een notaris.

Het legaliseren van een handtekening houdt in dat de notaris vaststelt dat jij degene bent die het document heeft getekend. Je tekent dus in zijn bijzijn. Door een legalisatie van je handtekening kan er geen verwarring of achteraf onenigheid ontstaan over deze handtekening. Ook misbruik wordt hiermee voorkomen.

Hoe werkt het legaliseren van een handtekening

Voor een legalisatie van een handtekening maak je een afspraak bij de notaris. Iedere notaris kan helpen. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, neem je een geldig Nederlands legitimatiebewijs mee. Je ondertekent het betreffende document uiteraard alleen, wanneer je het eens bent met de inhoud.

Bespaar op uw kosten voor legalisatie handtekening

Het legaliseren kost maar een paar tientjes, maar ook daar lopen de tarieven uiteen. Op onze website vind je een overzicht van de notariskosten bij jou in de buurt. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op voor het legaliseren van een handtekening en het maken van een afspraak daarvoor.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344