Open van 08:30 tot 21:00 088-2424611 Mail ons

Kosten doorhaling hypotheek

Bij het kopen van een woning met een hypotheekakte wordt de hypotheek ingeschreven bij het Kadaster. Als een hypotheek is afgelost wordt de registratie niet automatisch uit het Kadaster gehaald. Een doorhaling van je hypotheek bij het Kadaster gebeurt met een royementsakte

De kosten voor het opstellen van een royementsakte door de notaris liggen tussen de € 80, - en de € 480, - 

Bespaar op je kosten voor doorhaling van je hypotheek

De kosten voor een doorhaling van een hypotheek lopen nogal uiteen. Dit komt doordat notarissen hun eigen tarieven bepalen.  Je doet er dus verstandig aan notarissen te vergelijken. Zo kun je honderden euro’s besparen. Wij vergelijken op prijs, kwaliteit en afstand tot je woonplaats. Soms loont het om wat verder te reizen voor een notaris.

Bekijk snel de verschillende tarieven.

Notaris gevonden?

Indien je de meest geschikte notaris hebt gevonden met ons vergelijkingssysteem vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. De notaris neemt contact met je op. Wij raden altijd aan om meer dan een offerte aan te vragen zodat je thuis nog eens goed kunt vergelijken. Let tijdens het aanvragen van offertes ook op de kwaliteitsscores en de reviews die zijn gegeven en geschreven door eerdere klanten.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344