Maandag vanaf 09:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Testament maken

Zonder een testament bepaalt de wet wat er met uw nalatenschap gebeurt. Om dit te voorkomen kunt u een testament maken. Hiermee bepaalt u zelf wat er met uw bezittingen gaat gebeuren als u er niet meer bent. U kunt vastleggen wie uw begrafenis gaat regelen, maar bijvoorbeeld ook wie er recht heeft op uw autoverzameling. 

Testament maken bij de notaris

Het maken van uw testament doet u samen met een notaris. De notaris maakt een officiële notariële akte voor u op. Er zijn verschillende soorten testamenten voor verschillende situaties, lees meer over de verschillende soorten testamenten.

Centraal testamentregister

Als u al uw wensen in het testament hebt opgenomen, wordt deze ingeschreven bij het Centraal Testamentregister (CTR). Hier wordt bijgehouden wie er een testament heeft, wanneer deze is opgemaakt en bij welke notaris dit gebeurd is. 

Tarieven testament maken

De kosten voor het maken van een testament kunnen flink verschillen. Op onze website DeGoedkoopsteNotaris.nl kunt u notarissen vergelijken op prijs, plaats en service. Door goed te vergelijken, kunt u een weloverwogen beslissing maken. Zo vind u al een notaris voor het maken van een testament voor € 209,-!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344