Maandag vanaf 09:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Kosten wijzigen testament

Voor het wijzigen van uw testament kunt u zelf kiezen naar welke notaris u gaat.
De kosten van een testament wijzigen lopen uiteen van rond de € 100,- tot €2000,-. Notarissen bepalen hun eigen tarieven. Iedere notaris kan het testament wijzigen en u doet er dan ook verstandig aan om de verschillende notarissen bij jou in de buurt te vergelijken op tarieven voor het wijzigen van je testament. Naast de verschillende notaristarieven die er zijn, hangen de kosten ook af van wat de specifieke wensen voor de wijziging zijn. 

Vraag gratis offertes aan

Heeft u via ons vergelijkingssysteem een aantal geschikte notarissen gevonden? Vraag dan eenvoudig, gratis en vrijblijvend een of meerdere offertes aan waar meer informatie in staat. Naast het vergelijken van verschillende notarissen op kosten vergelijken we notarissen tevens op plaats en op kwaliteit. De kwaliteitssterren zijn toegewezen door klanten. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de contactgegevens van de notaris. De notaris neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 

Tip: De kosten van een testament opstellen verschillen erg per regio. U bent niet verplicht om in uw eigen regio een notaris voor het wijzigen van een testament te kiezen. Het kan voordeliger zijn om een stukje te reizen dan in uw eigen buurt te blijven. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344