Open van 09:00 tot 17:30 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug
Testament

Kosten testament

Voor het opstellen van een testament kiest u zelf naar welke notaris u gaat. De kosten van een testament lopen flink uiteen. Notarissen bepalen namelijk hun eigen tarieven.

Iedere notaris kan uw testament opstellen en u doet er dan ook verstandig aan om de verschillende notarissen bij u in de buurt te vergelijken op tarieven voor testament. Naast de verschillende tarieven, is de hoogte van het notaristarief ook afhankelijk van uw specifieke wensen voor een testament.

Vraag gratis offertes aan voor testament

Heeft u via ons vergelijkingssysteem een aantal geschikte notarissen gevonden? Vraag dan eenvoudig, gratis en vrijblijvend bij meerdere notarissen offertes aan. Naast het vergelijken op prijs vergelijken we notarissen tevens op plaats en op kwaliteit. De kwaliteitssterren zijn toegewezen door klanten. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de contactgegevens van de notaris. De notaris neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 

Tip

De kosten van een testament opstellen verschillen per regio. U bent niet verplicht om in uw eigen regio een notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Het kan voordeliger zijn om een stukje te reizen dan in uw eigen buurt te blijven. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344