Open van 09:00 tot 16:00 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug

Huwelijkse voorwaarden omzetten

Bent u getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, maar is in het huwelijk iets veranderd en wilt u dit wijzigen? Het is mogelijk om de huwelijkse voorwaarden dan om te zetten naar gemeenschap van goederen.

Misschien bent u getrouwd op huwelijkse voorwaarden in verband met hebben van een eigen bedrijf of doordat een van beiden met schuldeisers te maken had. Gewijzigde omstandigheden kunnen de reden zijn tot wijziging van de huwelijkse voorwaarden.

Voordeel huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden kunnen veel bescherming bieden. In gemeenschap van goederen deelt u namelijk winst, maar ook schulden. Huwelijkse voorwaarden beschermen u tegen dit soort situaties. Als u de voorwaarden laat opmaken, kunt u exact aangeven wat u wel en niet wilt delen. Het is dus niet: we delen alles of niets. Er is veel mogelijk.

Kosten omzetten huwelijkse voorwaarden

Het omzetten van huwelijkse voorwaarden behoeft de goedkeuring van de rechter, welke de notaris voor u zal aanvragen. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vind u snel en eenvoudig de beste en goedkoopste notaris bij u in de buurt. De notaris kan voor u de voorwaarden opstellen en u daar uiteraard ook deskundig advies over geven.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344