Maandag vanaf 09:00 weer geopend 0882424611 Mail ons  of  bel mij terug
Mevrouw met handen over elkaar

Erfenis verdelen

De erfenis verdelen is een proces dat een half jaar tot een jaar kan duren. Het verdelen kan een moeilijk proces worden met soms ook ruzie tussen de nabestaanden. Aan de spullen die overledene nalaat zit vaak veel emotionele waarde, wat het verdelen van de erfenis ook niet eenvoudig maakt.

Om ervoor te zorgen dat de erfenis op een juiste manier verdeeld wordt, kan er door de erfgenamen een taxateur worden aangewezen. Een taxateur kent een waarde toe aan alle spullen die verdeeld gaan worden.
Soms heeft de overledene in zijn testament een executeur aangewezen, deze is verantwoordelijk voor een goede afwikkeling van de erfenis.

Heeft u uw eigen testament al goed geregeld? Met een testament bepaalt u zelf wie wat van u erft. Ook kunt u de voogdij laten opnemen in uw testament.

Op DeGoedKoopsteNotaris.nl kunt u flink geld besparen op uw notariskosten door eerst de verschillende notarissen te vergelijken. Vervolgens vraagt u gratis een offerte aan. De tarieven van notarissen kunnen behoorlijk uiteenlopen.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

,
Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344