Wat kost een testament?

Een testament kost ruim genomen tussen € 200,- en € 700,- Wat een testament exact kost verschilt per notaris. Een notaris mag zelf de tarieven bepalen en daarom is het verstandig notarissen te vergelijken op prijs. Wat een testament kost heeft ook te maken met wat je specifieke wensen zijn. Een offerte aanvragen voor de kosten van een testament geeft hier inzicht in. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kunnen meerdere gratis offertes worden opgevraagd zodat je gemakkelijk de notarissen kunt vergelijken op de kosten voor een testament.

Besparen op je testamentkosten?

Benieuwd naar wat een testament kost bij jou in de buurt? Je kunt de notaris vergelijken in heel Nederland op kosten voor een testament. 

Op onze website vind je meer dan alleen de laagste tarieven. Door de verschillende notarissen bij je in de buurt te vergelijken krijg je ook inzicht in de kwaliteit van de notarissen door de beoordeling van andere bezoekers op onze website. Kies voor de goedkoopste of voor de beste kwaliteit.

Tip

Wat een testament kost verschilt ook erg per regio. Je bent niet verplicht om in je eigen regio een notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Het kan voordeliger zijn om een stukje te reizen dan in de eigen buurt te blijven. 

Offerte aangevraagd?

Je kunt per maand tot maximaal 4 keer, gratis en vrijblijvend, offertes aanvragen. Zo kun je op je gemak nog eens vergelijken thuis. Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, krijg je van ons een bevestigingsmail en vervolgens zal de desbetreffende notaris zo snel mogelijk contact met je opnemen. In onze bevestigingsmail sturen wij je eveneens het telefoonnummer van de door jou gekozen notaris.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344

x
Vragen?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen morgen contact met je op.

Bedankt, tot morgen!