Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug

Voogdijschap

Vind jij het ook belangrijk om zelf te bepalen wie er voor jouw kinderen gaat zorgen? Indien er iets met jou of jouw partner gebeurt kun je in jouw testament laten vastleggen wie er voor jouw kinderen gaat zorgen. Als je zelf  het voogdijschap regelt komen jouw kinderen onder het gezag van mensen die jij kent, die jij vertrouwd en waarvan je verwacht dat zij het beste voor jouw kinderen kunnen zorgen. 

Indien je niets regelt zal de rechter beslissen naar wie jouw kinderen gaan. De meeste ouders willen dit niet en gaan naar de notaris om het voogdijschap vast te laten leggen. Alleen wanneer je zelf het ouderlijk gezag hebt over een kind kun je de voogdij bepalen.

Notarissen vergelijken

Ben je op zoek naar een notaris om het voogdijschap vast te leggen? Op deGoedkoopsteNotaris.nl kun je de notarissen vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. DeGoedkoopsteNotaris.nl kent de laagste online tarieven. Vraag gratis een offerte aan bij de notaris van jouw keuze. Hierdoor kun je besparen op kosten voor het vastleggen van het voogdijschap. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344