Open van 08:30 tot 21:00 088-2424611 Mail ons
Hand met pen

Verdeling erfenis

De verdeling van de erfenis kan een ingewikkelde aangelegenheid zijn. De nabestaanden kunnen het niet eens worden over de verdeling en dit kan vaak leiden tot ruzie. Om dit soort situaties te voorkomen wanneer u zelf overlijdt, kun je het beste een testament opstellen bij de notaris waardoor het duidelijk wordt welke bezittingen naar wie gaan. Daarbij heb je waarschijnlijk zelf al bedacht welke bezittingen je graag aan wie wilt nalaten.

Wanneer je zelf de verdeling vastlegt, zal de verdeling van de erfenis ook niet geschieden volgens het erfrecht. Daarbij is het verstandig om een executeur aan te wijzen in jouw testament. Die zorgt voor een goede afwikkeling en juiste verdeling van de erfenis. Heb je kinderen? Dan is het verstandig om ook de voogdij in jouw testament op te laten nemen.

Een testament en de voogdij, regel je bij de notaris. En daar komen wij in beeld. Wij van DeGoedKoopsteNotaris.nl vergelijken voor jou alle notarissen op prijs en kwaliteit. Zo vind je snel en eenvoudig de beste notaris in de buurt voor de beste prijs. 

Ook voor: Huwelijkse voorwaarden, verklaring van erfrecht, samenlevingscontract en een geregistreerd samenlevingscontract.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344