Open van 08:30 tot 21:00 088-2424611 Mail ons

Testament maken

Zonder een testament bepaalt de wet wat er met jouw nalatenschap gebeurt. Om dit te voorkomen kun je een testament maken. Hiermee bepaal je zelf wat er met jouw bezittingen gaat gebeuren als jij er niet meer bent. Je kan vastleggen wie jouw begrafenis gaat regelen, maar bijvoorbeeld ook wie er recht heeft op jouw autoverzameling. 

Testament maken bij de notaris

Het maken van je testament doe je samen met een notaris. De notaris maakt een officiële notariële akte voor je op. Er zijn verschillende soorten testamenten voor verschillende situaties, lees meer over de verschillende soorten testamenten.

Centraal testamentregister

Als je al jouw wensen in het testament hebt opgenomen, wordt deze ingeschreven bij het Centraal Testamentregister (CTR). Hier wordt bijgehouden wie er een testament heeft, wanneer deze is opgemaakt en bij welke notaris dit gebeurd is. 

Tarieven testament maken

De kosten voor het maken van een testament kunnen flink verschillen. Op onze website DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je notarissen vergelijken op prijs, locatie en kwaliteit. Door goed te vergelijken, kun je een weloverwogen beslissing maken. Zo vind je al een notaris voor het maken van een testament voor €183,-!

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344