Open van 08:30 tot 21:00 088-2424611 Mail ons
Mevrouw met handen over elkaar

Kosten tweetrapstestament

Op zoek naar de notariskosten voor een tweetrapstestament? Op deGoedkoopsteNotaris.nl kun je de tarieven van de verschillende notariskantoren bij jou in de buurt met elkaar vergelijken.

Notariskosten tweetrapstestament

Voor het opstellen van een tweetrapstestament heb je een notaris nodig die de notariele akte opmaakt. De kosten lopen uiteen van minder dan 300 tot ruim 800 euro. Je kunt dus honderden euro's besparen door goed te vergelijken. 

Waarom verschillen de notaristarieven voor opstellen tweetrapstestament?

Notarissen zijn vrij om te vragen voor hun dienstverlening wat ze willen. Daardoor kan het zijn dat de ene notaris een stuk duurder is voor het oprichten van een stichting dan de andere notaris.

'Is die goedkope notaris dan ook slechter?' is een veelgehoorde vraag. Nee, dat hoeft zeker niet. Een goedkope notaris kan bijvoorbeeld in een minder groot pand zitten of misschien gewone koffie schenken in plaats van een cappuccino. 

Zeker weten dat je een goede notaris hebt? Check dan de beoordelingen over deze notaris van andere gebruikers.

Tips bij het vergelijken van notarissen

Soms kan het lonen om iets verder uit jouw buurt te zoeken naar een notaris. Op onze website kun je eenvoudig de straal aanpassen waarin je naar notarissen zoekt. Zo kom je misschien bij nog voordeligere notarissen terecht. 

Op onze website vind je ruim 20.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Het is altijd verstandig even te kijken hoe anderen de service van de notaris van jouw keuze hebben ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344