Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug
Hand met pen

Kosten testament

Voor het opstellen van een testament kan je zelf kiezen naar welke notaris je gaat. De kosten van een testament lopen flink uiteen. Notarissen bepalen namelijk hun eigen tarieven.

Iedere notaris kan jouw testament opstellen en je doet er dan ook verstandig aan om de verschillende notarissen bij jou in de buurt te vergelijken op tarieven voor testament. Naast de verschillende tarieven die er zijn, hangen de kosten ook af van wat de specifieke wensen voor het testament zijn.

Vraag gratis offertes aan voor testament

Heb je via ons vergelijkingssysteem een aantal geschikte notarissen gevonden? Vraag dan eenvoudig, gratis en vrijblijvend een of meerdere offertes aan waar meer informatie in staat. Naast het vergelijken van verschillende notarissen op kosten vergelijken we notarissen tevens op plaats en op kwaliteit. De kwaliteitssterren zijn toegewezen door klanten. Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de contactgegevens van de notaris. De notaris neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

Tip

De kosten van een testament opstellen verschillen erg per regio. Je bent niet verplicht om in je eigen regio een notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Het kan voordeliger zijn om een stukje te reizen dan in je eigen buurt te blijven. 

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344