Hand met pen

Kosten notariële volmacht

De kosten voor notariële volmacht verschillen per notaris. Bij de een ben je veel goedkoper uit dan bij de ander. Daarom is het zeer de moeite waard om de notarissen uit jouw buurt of regio met elkaar te vergelijken.

Besparen op kosten notariële volmacht

Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je eenvoudig aangeven waarvoor je een notaris zoekt en wat je postcode is. Met een druk op de knop krijg je alle notarissen bij jou in de buurt te zien en kun je vrijblijvend en gratis meerdere offertes aanvragen. Wij vergelijken op prijs, omdat wij jou graag inzicht geven in de verschillende tarieven. Alle informatie waarover wij beschikken is met zorg verzameld. Onze website kent de laagste online tarieven, deze gelden dan ook alleen via onze website en niet ergens anders.

Vraag gratis een of meerdere offertes aan

Indien je gevonden hebt wat je zocht en wat dus aansluit op je wensen kun je direct een offerte aanvragen. Deze ontvang je eenvoudig digitaal in je mailbox. Je kunt tot 3 offertes aanvragen zodat je thuis nog eens extra kunt vergelijken. Kijk voordat je een offerte aanvraagt ook naar de beoordelingen. Deze sterren zijn gegeven door eerdere klanten.

Offerte aangevraagd?

Heb je een offerte aangevraagd? De notaris in kwestie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. In bijna alle gevallen neemt de notaris binnen 2 werkdagen contact met je op. Mocht dit te lang duren, dan kun je ook het telefoonnummer bellen dat je van ons ontvangt in de bevestigingsmail.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344

x
Vragen?

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen morgen contact met je op.

Bedankt, tot morgen!