Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug

Kosten geregistreerd partnerschap

Zijn jij en je partner klaar voor een nieuwe stap en willen jullie een geregistreerd partnerschap opstellen bij de notaris? De tarieven voor het opmaken van deze akte kunnen erg uiteenlopen, wij bieden je een overzicht in de tarieven. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je de notaristarieven van de verschillende notariskantoren bij jou uit de buurt met elkaar vergelijken en een kantoor vinden die het beste bij jullie past! 

Geregistreerd partnerschap

Een geregistreerd partnerschap is een huwelijksvorm waarin jullie op papier bepaalde afspraken over jullie relatie vastleggen. Net als bij een huwelijk hebben jullie in een geregistreerd partnerschap een aantal rechten en plichten tegenover elkaar, ook zijn jullie elkaars wettelijke erfgenamen. Lees meer over de voordelen van een geregistreerd partnerschap.

Waarom verschillen de notaristarieven bij geregistreerd partnerschap?

Notarissen mogen zelf hun tarieven bepalen, zo kan het dat de ene notaris €460,- vraagt en de ander €1080,-. Dat de ene notaris voordeliger is dan de andere hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit minder is. De goedkopere notaris kan bijvoorbeeld in een kleiner kantoor zitten of buiten de randstad gevestigd zijn.

Tips bij het kiezen 

Om je te helpen met kiezen van een notaris, kun je op onze website ruim 20.000 beoordelingen van notarissen door heel Nederland bekijken! Door de ervaringen van anderen te lezen krijg je een beter beeld van een kantoor en kom je niet voor verassingen te staan. 

Het vergoten van de kilometerstraal kan je vele voordelen opleveren! Het aanbod wordt namelijk groter en een notaris die net iets buiten de grote steden ligt, kan vaak een stuk goedkoper zijn.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344