Nu geopend! 088-2424611 Mail ons  of  bel mij terug

Huwelijkse voorwaarden omzetten

Ben je getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, maar is in het huwelijk iets veranderd en wil je dit wijzigen? Het is mogelijk om de huwelijkse voorwaarden dan om te zetten naar gemeenschap van goederen.

Misschien zijn jullie getrouwd op huwelijkse voorwaarden in verband met hebben van een eigen bedrijf of doordat een van beiden met schuldeisers te maken had. Gewijzigde omstandigheden kunnen de reden zijn tot wijziging van de huwelijkse voorwaarden.

Voordeel huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden kunnen veel bescherming bieden. In gemeenschap van goederen deel je namelijk winst, maar ook schulden. Huwelijkse voorwaarden beschermen je tegen dit soort situaties. Als je de voorwaarden laat opmaken, kan je exact aangeven wat jullie wel en niet willen delen. Het is dus niet: we delen alles of niets. Er is veel mogelijk.

Kosten omzetten huwelijkse voorwaarden

Het omzetten van huwelijkse voorwaarden behoeft de goedkeuring van de rechter, welke de notaris voor je zal aanvragen. Op DeGoedKoopsteNotaris.nl vind je snel en eenvoudig de beste en goedkoopste notaris bij jou in de buurt. De notaris kan voor jou de voorwaarden opstellen en je daar uiteraard ook deskundig advies over geven.

Waarom DeGoedkoopsteNotaris.nl?

Vind een notaris in de buurt

Spread the word DeGoedkoopsteNotaris op facebook DeGoedkoopsteNotaris op twitter DeGoedkoopsteNotaris op GooglePlus
Voor notarissen

DeGoedkoopsteNotaris.nl (onderdeel van DGN) Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344